Αξιοθέατα

Το Anemolia Studios είναι χτισμένο στην είσοδο της πόλης των Λουτρών Αιδηψού όπως έρχεστε από την κεντρική Εύβοια. Είναι ιδανικό ως βάση, για να γνωρίσετε τις ομορφιές της βόρειας Εύβοιας, αφού σε απόσταση μικρότερη της μίας ώρας σε χρόνο, θα βρείτε όλα τα αξιοθέατα αυτής.

Παραλία Αγίου Νικολάου

Η πιο κοντινή πεντακάθαρη παραλία στα Λουτρά Αιδηψού, είναι η παραλία στον Άγιο Νικόλαο, σε απόσταση μόλις 5 km, με άμμο και ρηχή, ιδανική για όλες τις ηλικίες, με όμορφα beach bar.

Παραλία Αγίου Νικολάου

Λιχάδονήσια – Ένας προορισμός που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε είναι το σύμπλεγμα των μικρών νησιών που βρίσκεται στην «μύτη» της Εύβοιας. Από εκεί θα περάσετε απέναντι σε μια μαγευτική παραλία για να απολαύσετε το μπάνιο σας, περνώντας με βαρκάκια που κάνουν δρομολόγια όλη την ημέρα. Κατά την μετάβαση στην παραλία, μια μίνι ξενάγηση θα σας περάσει πάνω από ένα ναυάγιο, από μια περιοχή με φώκιες, από το σημείο που υπάρχουν τα σπίτια των τελευταίων κατοίκων του νησιού και φυσικά θα βρεθείτε σε μια παραλία με ομπρέλες που διαθέτει όλα τα βασικά για να περάσετε τέλεια.

Παραλία στα Λιχαδονήσια

Λίμνη – Σε λιγότερο από μισή ώρα, μπορείτε να επισκεφθείτε την πανέμορφη Λίμνη. Ιδανική για φαγητό και καφέ, όλη την ημέρα.

Η γραφική κωμόπολη της Λίμνης στη Βόρεια Εύβοια

Σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση, περίπου μια ώρα, μπορείτε να βρεθείτε στην πλευρά του Αιγαίου. Οι παραλίες της Αγίας Άννας και του Αχλαδίου, είναι τεράστιες και δεν τους λείπει τίποτα. Κάποιο από τα πολλά γραφικά ταβερνάκια, καφέ και μπαράκια της περιοχής, είναι σίγουρο ότι θα σας ικανοποιήσουν.

Παραλία Αγίας Άννας – Αγκάλη

Ωρεοί – Γραφικό χωριουδάκι, στο οποίο θα δείτε στην κεντρική πλατεία, τον ταύρο των Ωρεών, γνωστό αρχαίο γλυπτό, αλλά και ωραία γραφικά ταβερνάκια.

Λιμάνι Ωρεών

Ήλια – Σε απόσταση 7km από τα Λουτρά Αιδηψού, θα βρείτε το γραφικό χωριό των Ηλίων. Στην άκρη της παραλίας, θα βρείτε και μια ελεύθερη ιαματική πηγή, η οποία ενδείκνυται για μπάνια από πολύ νωρίς την Άνοιξη μέχρι και αργά το Φθινόπωρο.

Παραλία Ηλίων

Μονή Οσίου Δαυίδ – Σε λιγότερο από 40 λεπτά, μπορείτε να επισκεφθείτε την μονή του Οσίου Δαυίδ, αφιερωμένη στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος. Στον ναό του Μοναστηριού φυλάσσονται σε λειψανοθήκη τα ευωδιάζοντα και θαυματουργά οστά του Οσίου Δαυίδ του Γέροντος, το θυμιατό και το πετραχήλι του Αγίου (ρωσικής προέλευσης) και άλλα πολύτιμα κειμήλια.

Μονή Οσίου Δαυίδ

Καταρράκτες Δρυμώνα – Συνεχίζοντας μέσα σε μια καταπράσινη διαδρομή, πάνω από την μονή του Οσίου Δαυίδ, βρίσκονται οι καταρράκτες του Δρυμώνα. Ιδανικός προορισμός για πικ-νικ και για περίπατο μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, ειδικά τους πρώτους ανοιξιάτικους μήνες που έχει αρκετό νερό και είναι εντυπωσιακοί.

Καταρράκτης Δρυμώνα